DUPLA KAPÁS GYŐRBEN, A BÉCSI ÚTON. Kábszeres sofőröket fogtak tegnap
2018. június 03. írta: BoldiG

DUPLA KAPÁS GYŐRBEN, A BÉCSI ÚTON. Kábszeres sofőröket fogtak tegnap

kabszer-gyor-02.jpg

A rendőrök két sofőrt fogtak tegnap Győrben, mindkettőjük autójában kábítószergyanús anyagokat találtak.

A nyomozók Győrben, a Bécsi út 1. szám alatt igazoltattak két sofőrt tegnap, az ellenőrzéskor az intézkedők a gépkocsikat is átvizsgálták, ahol  elrejtve kábítószergyanús anyagokat találtak.

kabszer-gyor-01.jpg

Az egyik 20 éves horvátzsidányi férfi autójából kábítószergyanús fehér színű por, tabletta, kábítószergyanús fehér színű kristályos anyag fecskendőben, kábítószergyanús zöld színű növényi törmelék műanyag dobozban, illetve további fehér színű por került elő, amelyeket a rendőrök a helyszínen lefoglaltak.

A másik – egy 30 éves kőszegi - férfi gépkocsijában szintén kábítószergyanús barna színű kristályos anyagot, illetve tasakban fehér színű kristályos anyagot találtak, amelyeket szintén lefoglaltak.

A rendőrök mindkét férfit elfogták, előállították és drogtesztet alkalmaztak, ami mindkét férfi esetében pozitív volt.

A férfiakat kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként kihallgatták.

(police)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7314019830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása