LASSAN A TOLVAJOK VÁROSA LESZÜNK? Egy jómadár már megint szétlopta fél Győrt
2018. június 15. írta: Cseri Pali

LASSAN A TOLVAJOK VÁROSA LESZÜNK? Egy jómadár már megint szétlopta fél Győrt

tolvaj_6.jpg

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy győri férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2017. novembere és 2018. májusa között Győrben, több boltból élelmiszereket és szeszesitalt lopott, egy belvárosi lakásba bejutva onnan szerszámgépeket és számítástechnikai eszközöket, továbbá egy közintézmény szálláshelyéről rézcsöveket és szerelvényeket tulajdonított el. A győri nyomozók az adatgyűjtést követően a lopásokat elkövető férfit elfogták, majd lopás vétsége miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Fotó: police

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3714050364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása