Súlyos baleset  történt az M1-esen, két gyerek az intenzívre került
2018. június 26. írta: Cseri Pali

Súlyos baleset történt az M1-esen, két gyerek az intenzívre került

szirena_1.jpg

A rendőrség még vizsgálja, hogy be voltak-e kötve a gyerekek.

Vízelvezető árokba borult egy autó az M1-esen a 120-as kilométernél, Győrújbarátnál. A baleset érintettjei külföldiek: az autóban utazó két bolgár gyerek súlyosan megsérült, jelenleg intenzív osztályon fekszenek – írja a Kisalföld.

A 12 éves gyermeknek sorozat-bordatörés mellett a csigolyája és a tüdeje sérült meg, de a csigolyatörése nem járt bénulással. A 10 éves gyermek állapota ennél is súlyosabb: már túl van egy műtéten, amelyet nyílt, szilánkos combnyaktörése miatt végeztek rajta, és még egy operáció vár rá. Addig lélegeztetőgépen tartják.

A kocsiban két felnőtt és két gyerek utazott, a családnevek nem mindenkinél azonosak, s az anyanyelvükön kívül más nyelvet nem beszélnek, a rokoni szálak pedig nem tisztázottak.

A vizsgálatok jelen állása szerint egy 39 éves román állampolgár autójával haladt Hegyeshalom felől Budapest irányába, amikor nekiütközött a vele azonos sávban előtte közlekedő kocsinak eddig tisztázatlan körülmények között. Az ütközés hatására a vízelvezető árokba sodródtak, a gyerekek sérüléseiből pedig arra lehet következtetni, hogy nem lehettek bekötve.

Prof. Oláh Attila, a Petz kórház orvos-igazgatója a Kisalföld érdeklődésére megerősítette: a gyerekek sérülései súlyosak, de nem minősülnek életveszélyesnek.

A kórház már felvette a kapcsolatot a bolgár konzulátussal, amely intézi az ilyenkor szükséges papírokat. A két felnőtt sérülése nem súlyos, de őket is kórházba vitték.

(faktor)

A fotó illusztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3714074823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása