TESSÉK,  EZ HOGYAN FORDULHAT ELŐ?  Kilakoltatták a győri nőt a kisebbik fiával, azóta egy autóban él
2018. június 27. írta: Cseri Pali

TESSÉK, EZ HOGYAN FORDULHAT ELŐ? Kilakoltatták a győri nőt a kisebbik fiával, azóta egy autóban él

no.jpg

Két hónapja kilakoltattak egy győri nőt kisebbik fiával, azóta a nő a kutyájával él egy lakótelepi parkolóban egy autóban. A fiút kollégiumba helyeztette el.

Kilakoltattak két hónapja Győrben egy nőt kisebbik fiával és kutyájával, azóta a nő egy lakótelepi parkolóban egy autóban él. A fiát egy kollégiumban tudta elhelyezni – derült ki az RTL Klub Híradójából.

A fürdést egy közeli tóban oldja meg, ott is szokott mosni, a mosdóhasználatot egy közeli benzinkúton intézi el, vagy pedig az erdőben.

Szerinte ő még nem él az utcán, nem is szeretne, több helyre is beadta jelentkezését, mert szeretne újra egy fedél alatt élni fiával -írja a propeller.

A nő elmondása egy embertől szokott ennivalót és kávét kapni, de általában az a gyakorlat, hogy ismerősök odamennek hozzá, megkérdeznek egy-két dolgot és mennek tovább. Amúgy senki nem érdeklődik, ilyenkor mindenki elmegy az ember mellől, mondja szomorúan. A hölgy egyébként több nyelven beszél, most éppen spanyolul próbál tanulni, és fiaival szeretne elmenni Győrből, és valószínűleg az országból is. Egyetlen vágya most, hogy újra együtt lehessen a kisebbik fiával.

A riportot ide kattintva nézheti meg.

 

Fotó: RTL KLUB 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7214076619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása