SZÖRNYŰ! HALÁLOS GÁZOLÁS GYŐRNÉL! Elütöttek egy gyalogost
2018. szeptember 30. írta: BoldiG

SZÖRNYŰ! HALÁLOS GÁZOLÁS GYŐRNÉL! Elütöttek egy gyalogost

gazolas-gyorgonyu-police-hu.jpg

Elütöttek egy gyalogost az 1-es számú főúton, Győr térségében tegnap este.

A sajnálatos módon tragikusan végződött közlekedési baleset tegnap este történt 19 óra 10 perckor az 1-es számú főút 120. kilométerszelvényénél, az Avar utcai kereszteződésben.

Egy Győr felől Gönyű irányába közlekedő személygépkocsi, amelyet egy nagyszentjánosi férfi vezetett, elütött egy 70 éves idős hölgyet, aki lelépett az úttestre és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta, addig a forgalmat a 813-as számú útra, illetve az M19-es útra terelték.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6114272331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása