A 6(!) ÉVES GYŐR KÖRNYÉKI MOTOCROSS-CSODAGYEREK: Levente története sok családnak adhat erőt
2018. október 05. írta: Cseri Pali

A 6(!) ÉVES GYŐR KÖRNYÉKI MOTOCROSS-CSODAGYEREK: Levente története sok családnak adhat erőt

moci1.jpg

Ugye emlékeznek még a hat éves motocross tehetségre Vámosszabadin?

A család első gyermeke Levente későn kezdett el beszélni, ami sok első gyermekes szülőkhöz hasonlóan Schmiedtéket is kezdte aggasztani egy idő után. Ez főleg őket, szülőket zavarta, ezért  a fiú 2 és fél éves korától próbáltak szakemberhez fordulni. moci3.jpgKezdetben sajnos falakba ütköztek, a “szokásos” kanosszát járták ők is és 3 éves volt a kisfiú, amikor végre megtalálták a megfelelő szakembert. Ez a probléma sajnos nagyon gyakori, rengeteg főleg fiú gyermeket érint,  csak sok szülő nem foglalkozik vele, vagy az első akadálynál feladja, pedig valóban kihathat a későbbi fejlődésre is, mint például az előforduló tanulási nehézségek. Ők nem igy tettek, másfél évig jártak fejlesztő tornára, ami látványos és gyors eredményt hozott.

Most újabb versenyeken bizonyította tehetségét a crossmotoros “csodagyerek.”moci4.jpgAz őszi szezonra az ajkai Motocross &Enduro Parkban készült leginkább az ifjú tehetség.

Levente újabb két versenyen vett részt:

Szeptember 1-én a veszprémvarsányi,  M.C. KlímaSzig MX Kupasorozaton V. helyezett lett.moci2.jpgSzeptember 9- én Dunavecsén a, Dél- MX Kupán pedig ezüstérmes lett.

Azt gondoljuk, sok hasonló gondokkal küzdő családnak erőt adhat Levente története.

 

Fotó: DirtyGraphy

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8414282817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása