ISMÉT GYŐRI ETIKA-CSÁSZÁROK: Mikor vállaljuk végre a tetteinkért a felelősséget?
2018. október 19. írta: Cseri Pali

ISMÉT GYŐRI ETIKA-CSÁSZÁROK: Mikor vállaljuk végre a tetteinkért a felelősséget?

rendorseg-autoajto.jpg

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. szeptember 29-én 21 óra 30 perc és 2018. október 3-án 7 óra 30 perc között Győrben, a Kodály Zoltán úttal párhuzamos szervízúton. Feltehetőleg hátramenet végzett, melynek során nekiütközött a Kodály Zoltán utca 19. szám előtt levő parkolóban szabályosan várakozójárműnek, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A következő személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. október 11-én 17 óra 15 perc körül Győrben, a Balassi Bálint utcában. A Gömb utca kereszteződésénél feltehetőleg hátramenet végzett, melynek során nekiütközött a Gömb utca bal oldalán parkoló Chevrolet típusú gépkocsi oldalának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A harmadik   2018. október 12-én 20 óra 40 perc körül egy ezüstszínű kerékpárral közlekedett Győrben a Szent István út felől a Tihanyi Árpád út irányába a Nádor aluljáró kerékpárútján. Haladása során – ismeretlen okból - összeütközött a vele szemben közlekedő kerékpárossal, melynek következtében a másik biciklista orrcsonttörést szenvedett. Az ismeretlen kerékpáros az ütközést követően a helyszínről elhajtott.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni. A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi

út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr914311035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása