MI TÖRTÉNIK GYŐRBEN, HÁNY EMBERT KERESNEK A ZSARUK? Ismét körözött bűnözőket fogtak
2018. október 25. írta: Cseri Pali

MI TÖRTÉNIK GYŐRBEN, HÁNY EMBERT KERESNEK A ZSARUK? Ismét körözött bűnözőket fogtak

rendorseg-autoajto.jpg

Győr belterületén a rendőrök 2018. október 24-én 10 órakor egy gépkocsi vezetőjét és utasát igazoltatták. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 32 éves férfival szemben - aki utasként tartózkodott az autóban – két elfogatóparancs van érvényben. Az egyiket a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság, míg a másikat a Győri Törvényszék BV Csoportja adta ki, ezért az igazoltatott férfit elfogták, előállították és őrizetbe vételét követően a megyei rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

Szintén Győrben, az Újlaki utcai vasúti átjárónál igazoltattak a járőrök 14 óra 25 perckor egy 33 éves helyi nőt. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a nővel szemben a Győri Járási Bíróság adott ki körözést, ezért őt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

(police)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7614322013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása