MI VAN VELED BORKAI-CSIRKE? Miért “dísziti” Győrt a koszlott giccs még mindig?
2018. október 30. írta: BoldiG

MI VAN VELED BORKAI-CSIRKE? Miért “dísziti” Győrt a koszlott giccs még mindig?

eyofcsirke-gyor-20181028_01.jpg

Ízlések és pofonok, mondhatjuk a tavaly lezajlott Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, ismert angol rövidítéssel EYOF, kabala figurájára.

eyofcsirke-gyor-20181028_02.jpg

Önmagában nincs is azzal gond, hogy nem küldik a szemétdombra, de a képeket látva felmerül a kérdés, ha már nem sikerült tartósra, biztosan ennyi ideig meg kell őrizni?

Ez a koszlott mega csirke, a városháza előtt boldogította a győrieket 2017-ben, már a zsolimpiát (EYOF) megelőzően...úgymond reklámozva azt.

 

Majd a naccerű esemény után még hónapokig ott felejtették, hogy “gyönyörködhessünk” benne.

Aztán egyszer csak lebontották.

Meg is nyugodott a város!

Ámde, nem odáig van az!

Ha egyszer Borkai polginak ez a csirke “teccik”, akkor a csirke megmarad. Hová máshová lehetett volna újra felépíteni, mint az Eyof komplexum bejárata elé, hirdetve annak örök dícsőségét és tanúsítva Borkai és csapatának kifinomult “ízlését”.

eyofcsirke-gyor-20181028_04.jpg

... És az idő telt-múlt. Győr nem éppen a legtisztább város, a levegője pedig híresen szutykos. Így aztán a mi csirkénk is egyre szutykosabb, szakadtabb.

Vajon meddig fogja még rontani ez a koszlott kakadu (elnézést kérünk a kakaduktól) a városképet?

Lehet borkaival együtt fog távozni?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6314333705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása