A HÓNAP FOGÁSA: Győrben kapcsolták le a notórius keréktolvajt
2018. november 22. írta: Cseri Pali

A HÓNAP FOGÁSA: Győrben kapcsolták le a notórius keréktolvajt

kerekoldas8.jpg

A rendőrök elfogtak egy 52 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több autó kerekét lopta el az elmúlt időszakban Győr-Moson-Sopron megyében.

Győrben a 81-es számú főúton, az M1-es autópálya lehajtója közelében igazoltatták a győri járőrök egy gépkocsi vezetőjét 2018. november 22-én a hajnali órákban. Az ellenőrzés során az autót is átvizsgálták, amiben 4 darab Audi és 4 darab Volkswagen autó kerekét találták meg. Az intézkedés közben a mosonmagyaróvári járőrök jelezték, hogy a Károly utcában két parkoló autó – egy Audi és egy Volkswagen típusú jármű - kerekét ellopták. Tekintettel arra, hogy az igazoltatott 52 éves győri sofőr a nála megtalált autókerekekről nem tudott elszámolni, ezért őt a rendőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A férfi gyanúsítottként történő kihallgatása lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – jelenleg folyamatban van.

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr514387556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása