JÓL LŐNEK A GYŐRI ZSARUK: Ezt már Kínában is tudják
2018. november 25. írta: Cseri Pali

JÓL LŐNEK A GYŐRI ZSARUK: Ezt már Kínában is tudják

gyori_zsaruk.jpg

Magyarország rendőrcsapata is részt vett a II. Rendőr Szolgálati Pisztoly Világbajnokságon Kína Kanton tartományában. A versenyt november 12. és november 20. között rendezték meg. A bajnokságon különböző szituációs pályákon kellett a versenyzőknek számot adni tudásukról, gyorsaságukról és pontos lőkészségükről. A magyar rendőrség csapatának tagjai Salamon Tímea rendőr százados a Készenléti Rendőrség kiemelt főelőadója, Hatvani Nóra rendőr százados a Terrorelhárítási Központ tisztje, Batki György rendőr alezredes a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főelőadója és megyénkből, Parrag Norbert rendőr ezredes a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági rendőrfőkapitány-helyettese voltak. Magyarország rendőrségének csapata - az összesített csapatversenyben - kiemelkedő teljesítménnyel világbajnoki 3. helyezést ért el, míg az egység női versenyzői ezüstérmet szereztek.

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8514392390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása