HOLNAPTÓL GYŐRBEN ÚJABB PARKOLÁSI KORLÁTOZÁSOK! Jó ideig fennmaradnak!
2018. december 09. írta: BoldiG

HOLNAPTÓL GYŐRBEN ÚJABB PARKOLÁSI KORLÁTOZÁSOK! Jó ideig fennmaradnak!

parkolas-belvaros-gyor.jpg

Néhány nappal ezelőtt ideiglenesen lezárták a parkolót a Győri Nemzeti Színház épülete melletti (a Bajcsy-Zsilinszky úttal párhuzamos) parkolóöbölben.

E hét szerdától a teljes területet kizárólag a színház dolgozói használhatják. A jelenlegi behajtási útvonalra került sorompó csak az engedéllyel rendelkezők számára nyílik fel.

Ezzel egy időben a szokásos kihajtási útvonalon kétirányúvá vált a forgalom, a mélygarázs bérlőinek itt is lehetőségük van lehajtani beállóhelyeikre.

HOLNAPTÓL - december 10-től -, azaz hétfőtől ugyancsak kizárólag a színház dolgozói használhatják a Révai parkolóház bejáratával szemben lévő (Kamara utca keleti oldala) felszíni parkolóöblöket. (A lezárás mind az aszfaltozott, mind a murvás területre érvényes.)

A Győri Nemzeti Színház felújításához kapcsolódóan újabb régészeti feltáró munka indult el, így az intézmény dolgozói a számukra eddig biztosított beállókat átmenetileg használni nem tudják. Ezért az említett, a színház épülete melletti valamint a Révai parkolóházzal szemben lévő felszíni parkolókban csak az intézmény dolgozói jogosultak parkolni.

A változást a helyszínen táblák jelzik. Az ideiglenes lezárás a régészeti feltárási munkálatok befejezéséig tart.

Az adventi időszakban érdemes a belvárosi parkolók helyett a centrumtól távolabb eső részeken megállóhelyet keresni az autósoknak. A Tarcsay utcában a piac nyitva tartásán kívüli időintervallumokban szinte mindig rendelkezésre állnak parkolóhelyek, kedvező tarifával. (A Tarcsay utcai piac minden szerdán és szombaton reggel 6 órától 14 óráig tart nyitva, illetve az Antikexpo december 16-án reggel 6 órától 16 óráig üzemel.)  

Emellett a III. övezeti felszíni parkolók jó eséllyel kínálnak megállási lehetőséget a zsúfolt hétvégi időszakban is.

(via Győrszol)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4414466048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása