MAI GYŐRI RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉS: Borkaiék még beszélni sem akartak róla, hogy helyben ne legyen rabszolgatörvény
2019. január 25. írta: Cseri Pali

MAI GYŐRI RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉS: Borkaiék még beszélni sem akartak róla, hogy helyben ne legyen rabszolgatörvény

polgi_hivi.jpg

Azon már meg sem lepődünk, hogy Borkaiék magukévá tették a nemrég elfogadott rabszolgatörvényt

Most egy lépéssel még ennél is tovább mentek a mai rendkívüli testületi ülésen, ugyanis nem szavazták meg a javaslat napirendre kerülését Győrben. A rabszolgatörvény elleni helyi indítványnak, az volt a lényege, hogy az önkormányzat utasítsa az önkormányzati társaságok vezetőit, hogy azok ne éljenek a 2019. január 1. napjától hatályos Munka törvénykönyve módosításában foglaltakkal. Vagyis ne alkalmazzák a 400 óra túlórát.

A fideszes képviselők még csak vitatkozni sem akartak a kérdésről, ők biztosan örülnek a túlórának, valószínűleg keveset keresnek és akár még éjszakai többletmunkával is ki szeretnék egészíteni csekélyke keresetüket.

A győri ellenzéki képviselők  (igen a Jobbik, az Mszp és a DK közösen!) rendkívüli közgyűlésen kívánták elérni azt, hogy Győr városa elutasítsa a rabszolgatörvényt. Hiába, nem sikerült.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4514588532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása