NAPI HÜLYE-PARKOLÁS A GYŐRI ÁRPÁD PARKOLÓHÁZBAN: Ha elfogyott a hely, ettől tuti a falnak mész
2019. február 11. írta: Cseri Pali

NAPI HÜLYE-PARKOLÁS A GYŐRI ÁRPÁD PARKOLÓHÁZBAN: Ha elfogyott a hely, ettől tuti a falnak mész

autoparkol.jpg

Ismét egy parádés parkolásról láthatunk fotót a Győrben közlekedünk csoport Facebook-oldalán. A kép az Árpád parkolóházban készült, igazság szerint már meg sem lepődünk az ilyen parkoláson, mert napi szinten lehet látni hasonlókat a városban, sőt, durvábbakat is. Elképzelhető, hogy most ez a divat Győrben, így trendi beállni, hogy egy kocsival, legalább két foglaljanak el. Ez a versenyző még szépen finoman is csinálta, nem lóg át a kocsija olyan durván, éppen ezért sokkal dühítőbb az egész. Valószínűleg ő ezt tudja jól, azért csinálja. Ez amolyan egóból parkolás, hogy én megtehetem ezt is. Bár az is lehet, hogy akkora balfék, hogy csak így tudott beállni. Esetleg a legújabb KRESZ-szabályok szerint már így kell parkolni? Ki tudja.

 

Fotó: Győrben közlekedünk

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr314620498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása