TEGNAP ÉJSZAKAI RAZZIA GYŐRBEN: közel féltucatot kapcsoltak le (VIDEÓVAL!)
2019. február 24. írta: BoldiG

TEGNAP ÉJSZAKAI RAZZIA GYŐRBEN: közel féltucatot kapcsoltak le (VIDEÓVAL!)

elfogas-gyor-police-hu.jpg

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói és a Győri Rendőrkapitányság közterületi szolgálata, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kollégáival együttműködve 2019. február 23-án éjszaka és február 24-én hajnalban ellenőrzést tartottak Győr közterületein.

Az akció során a rendőrök összesen öt embert fogtak el és állítottak elő a Győri Rendőrkapitányságra, akiknél kábítószergyanús anyagokat találtak, illetve mindannyian beismerték, hogy fogyasztottak is a szerekből. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai az éjszaka folyamán további 38 személyt és 33 gépjárművet ellenőriztek a közös akciós során.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a társszervekkel közreműködve, előre be nem jelentett időpontokban tovább folytatják az ellenőrzéseket.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6814651881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása