HAMARABB HOZTÁK ZSÁKBAN A MELEGET! Erre számíts a napokban
2019. március 03. írta: BoldiG

HAMARABB HOZTÁK ZSÁKBAN A MELEGET! Erre számíts a napokban

idojaras-jo-rossz.jpg

Ma estig közepesen és erősebben felhős időszakok és területek egyaránt lesznek, csak rövid napos periódusokban bízhatunk.

Helyenként kisebb eső előfordulhat. Többfelé megélénkül a délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 9 és 16 fok között alakul. Változóan felhős idő várható. Számottevő csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél időnként megélénkül, hajnaltájt néhol megerősödik. A késő esti 4, 9 fokról hajnalra általában 0 és +9 fok közé csökken a hőmérséklet.

Amit a hétfőtől várhatsz, hogy napközben változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel, számottevő csapadék nélkül. Késő délutántól nyugat felől erős felhősödés kezdődik, és estétől a Dunántúlon már egyre több helyen valószínű eső, zápor. Sokfelé lesz erős, helyenként viharos a déli, délnyugati szél, mely a Kisalföldön este északnyugatira fordul. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén többnyire 13 és 20 fok között valószínű, de elsősorban az Alpokalján 20 fok fölé is felmelegedhet a levegő.

Azt jósolják keddre, hogy eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet, és felhőátvonulásokra számíthatunk. Kezdetben főként délen lehet még eső, később elszórtan fordulhatnak elő futó záporok. Többfelé lesz erős a nyugati szél, amelyet főként az északi megyékben viharos lökések is kísérhetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.

Az előrejelzés szerint szerdán gyengén és erősen felhős időszakok egyaránt várhatók, hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett. Északkeleten helyenként kisebb eső, záporeső előfordulhat. Többfelé megerősödik a délire forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Csütörtökön közepesen és erősen felhős időszakok váltakozására van kilátás, a Dunántúlon egyre több helyen fordulhat elő eső, záporeső. Sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14 és 20 fok között várható.

(via met.hu)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2214664631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása