JÖN ÚJRA, A GYŐRI CSOKI ÉS ÉDESSÉG MUSTRA! A Dunakapu téren, immár hetedik alkalommal, május végén
2019. május 09. írta: BoldiG

JÖN ÚJRA, A GYŐRI CSOKI ÉS ÉDESSÉG MUSTRA! A Dunakapu téren, immár hetedik alkalommal, május végén

csoki2-gyoriedesnapok.jpg

Idén már 7. alkalommal rendezik meg a nagy sikerű győri Édes Napok csokoládé- és édességünnepet május 24-26. között Győrben, a Dunakapu téren.

Napközben izgalmas szakmai programokkal várják Önöket, ahol neves séfek, cukrászok, csokoládémesterek mutatják be szakmájuk fortélyait.

A fesztiválhangulatról az esti, zenei színpadon fellépők biztosítják, akik a szervezők előrejelzései alapján a Magyarország legnépszerűbb előadóművészei közül kerülnek ki.

Rengeteg játékkal és meglepetéssel készülnek a legkisebbeknek is, de ne hagyják otthon a nagyszülőket sem, hiszen ez egy igazi felejthetetlen családi program !

Jöjjenek és édesítsék meg hétvégéjüket, várnak mindenkit szeretettel!

Részletek hamarosan: https://www.facebook.com/events/378954102947364/

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4914816912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása