GYŐRI VITARENDEZÉS A BULIKÁBAN: Péppé verte egy orrot, de bevallotta
2019. május 18. írta: BoldiG

GYŐRI VITARENDEZÉS A BULIKÁBAN: Péppé verte egy orrot, de bevallotta

verekedes-gyor-szorakozhely-police-hu.jpg

A győri nyomozók most fejezték be az ügy vizsgálatát.

Még március 14-én éjfél körül történt a verekedés Győrben, egy egyetemisták által is kedvelt szórakozóhely bejáratánál. Egy fiatalember került szóváltásba egy kortársával, szó szót követett és a végén a későbbi gyanúsított több esetben ököllel megütötte vitapartnere fejét. Ezután elment a helyszínről, a szórakozóhely biztonsági szolgálata értesítette a rendőröket a sérültet meglátva. A sérülés súlyosnak bizonyult, ezért az elszenvedőt a mentők kórházba vitték, ahol az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a fiatalnak eltörött az orrcsontja.

A nyomozók a tanúkutatás és az információk begyűjtése eredményeként részletes személyleírással rendelkeztek a feltételezett elkövetőről.

A nyomozás során sajtófelhívást is közzétettek a gyanúsítható férfiról, amelyben kérték a lakosságot, hogy aki információval rendelkezik a támadóról, az jelentkezzen a rendőrségen.

Ezt a közleményt olvasta később maga a verekedő is, aki amikor felismerte önmagát, úgy döntött, hogy önként jelentkezik a rendőrségen. Gyanúsítotti kihallgatása során teljes körű beismerő vallomást tett, viselkedését ittas állapotával magyarázta.

A nyomozók ezt követően elvégezték a további nyomozati cselekményeket, majd a napokban az ügy vizsgálatát befejezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7714833182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása