KIÜRÜLT GYŐR KASSZÁJA? Borkaiéknak már térkőre se fussa?
2019. június 14. írta: Cseri Pali

KIÜRÜLT GYŐR KASSZÁJA? Borkaiéknak már térkőre se fussa?

baross2.jpg

Sétál az ember a gyönyörű győri utcákon, és mit lát a Baross Gábor sétálóutca elején? Hát azt látja, ami itt a fotókon megjelenik, és rögtön a szívéhez kap: valami nagyon gány megoldást, amolyan szurok csíkokat a térkövezett sétálóutcában. Mi történt, Győrnek üres a kasszája vagy elfogyott a térkő, azért kell randa módon javítani? Pedig a fideszesek nagyon szeretik a térkövet, sőt imádják. Akkor meg mi van, drágáim? Azért a város központjában lévő utcát nem kellene összebarmolni, főleg ilyenkor, amikor rengeteg a turista.

baross1.jpg

De az is lehet, hogy Mekk Mesterrel szerződtek Borkaiék, és még nem volt idő megnézni, mit is művelt ott javítás címén.

Kedves Győriek, vigyünk oda térkövet, ha már az önkormányzatnak “nincsen rá pénze.”

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2814894568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása