SZUPER ÖTLET LENNE NÁLUNK IS! Éjszakai ovi, hogy egymásra is legyen időtök
2019. június 14. írta: Cseri Pali

SZUPER ÖTLET LENNE NÁLUNK IS! Éjszakai ovi, hogy egymásra is legyen időtök

 eji_ovi.jpg

Vannak még kreatív városok, ahol remek ötleteket próbálnak megvalósítani: ilyen az éjszakai óvoda ötlete is. Ha jól belegondolunk Győrben is rengeteg szülő dolgozik 3 műszakban, ráadásul sokan vannak, ahol az apa és anya is így dolgozik. Nekik hatalmas segítség lehet egy ilyen nem mindennapi ötlet.

Van olyan város, ahol június 21-től havi rendszerességgel biztosítanak este hat órától másnap reggel kilenc óráig éjszakai óvodát-írja a szoljon.hu.

Ezzel az a cél, hogy azok a fiatal szülők is ki tudjanak kapcsolódni, valamint a párok egymásra is tudjanak figyelmet fordítani, akik nem tudják gyermeküket elhelyezni, felnőttre bízni, illetve nincs nagyszülő, vagy egyéb problémák adódnak. A gyermekes szülők számára is nagy szükség van arra, hogy párkapcsolatukat folyamatosan gondozzák.

Ez az újbóli kezdeményezés a fiatal, gyerme­ke(ke)t nevelő házaspárok esti szórakozási lehetőségeinek segítése oly’ módon, hogy gyermekük éjszakai felügyeletét óvodai körülmények között szakember vezetésével biztosítsák. A szülők így nyugodtan, gyermeküket biztonságban tudva, „kettesben” a közös programjaikat megvalósíthatják.

Az óvodai szolgáltatásokat minden esetben magasan kvalifikált óvodapedagógusok végzik. A gyermekek laza, kötetlen formában, mégis biztonságban, óvodai környezetben tölthetik idejüket barátaikkal vagy új pajtásaikkal. Az óvodába tízéves korig lehet jelentkezni.


A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4814894266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása