“REPÜLŐ AUTÓT” LÁTTAK GYŐRNÉL! Nem bírta a sebességet
2019. június 15. írta: BoldiG

“REPÜLŐ AUTÓT” LÁTTAK GYŐRNÉL! Nem bírta a sebességet

baleset-m19-0614-01.jpg

Csupán anyagi kárral járt az a közúti baleset, amely tegnap történt.

baleset-m19-0614-02.jpg

Hivatalosan az 10486-os számú út 0+16 kilométerszelvényében történt késő délután, fél 7 előtt pár perccel. Egy 28 éves pápai nő közlekedett személygépkocsijával az M19-es úton Győr felől, az M1-es autópálya irányába. Szeretett volna az autópálya felhajtójára felkanyarodni, azonban annyira gyorsan ment, hogy az úttestről lesodródott és az autó a bal oldali árokba borult. A baleset során szerencsére személyi sérülés nem történt.

baleset-m19-0614-03.jpg

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1914895770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása