NYÁVOGÓ AUTÓRA LETTEK FIGYELMESEK A GYŐRI JÁRŐRÖK: A motortérből egy macska került elő
2019. június 19. írta: Cseri Pali

NYÁVOGÓ AUTÓRA LETTEK FIGYELMESEK A GYŐRI JÁRŐRÖK: A motortérből egy macska került elő

cica2.jpg

Győri járőrök segítettek a bajba jutott állaton az M1-es autópálya egyik pihenőjében.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei, Holpert Szandra r. törzsőrmester és Válint Anikó r. főtörzsőrmester 2019. június 18-án 11 óra körül az M1-es autópályán szolgálatuk során ellenőrizték a Hegyeshalom felé vezető oldalon található Arrabona pihenőhelyet.

A rendőrök egy ott parkoló személyautó motorteréből érkező nyávogásra figyeltek fel. A megyei ügyeletesen keresztül felvették a kapcsolatot az autó tulajdonosával. A gépkocsi motorháztetőjének felnyitása után a járőrök kiszabadították a kiscicát a tűzforró motortérből, megitatták és a Győri Állatmenhelyre vitték, ahol átadták őt a gondozóknak.

 

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr10014901586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása