"MEGMAGYARÁZTA" TETTÉT A GYŐRI BENZINKÚT KIRABLÓJA! Videón a nyilatkozata
2019. június 29. írta: BoldiG

"MEGMAGYARÁZTA" TETTÉT A GYŐRI BENZINKÚT KIRABLÓJA! Videón a nyilatkozata

benzinkutirablo-rtl.jpg

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtökön délelőtt kiraboltak egy benzinkutat Győrben. A gyorsan beazonosított M. Marko ellen körözést adtak ki, ami után délután négykor a férfi személyesen ment be a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra. A férfi nyiltakozott a televízióknak, többek között az RTL-nek, amely a lenti videón látható. Elmondta, hogy sok pénzzel tartozott nagyon veszélyes embereknek és magát és a családját féltette, ezért kényszerült rá a rablásra. 

Azt is mondta többek között, hogy ő azt sem tudja, mennyit rabolt és adott át a maffiózóknak.

A letartóztatott férfi nem akart a zsarolóira vonatkozóan semmilyen információt a nyilvánossággal megosztani, csak annyit mondott róluk, olyan emberek, akiknek a keze nagyon messzire elér, igazi kőkemény maffiózók. Kérdésre annyit azért elárult, hogy nem magyarok.

Azt mondta az egyik újságíró kérdésére, mindenképp feladta volna magát, mert ő egy becsületes embernek tartja magát. Világ életében sportoló volt, keményen megdolgozott azért, amije van, de anyagi nehézségbe került, és belekényszerül ebbe.

A továbbiakért nézze meg az RTL tudósítását:

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9014918372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása