FÉL KILÓ KÁBSZERREL BUKOTT LE GYŐRBEN (VIDEÓN)! Ráadásul autót sem vezethetett volna
2019. augusztus 04. írta: BoldiG

FÉL KILÓ KÁBSZERREL BUKOTT LE GYŐRBEN (VIDEÓN)! Ráadásul autót sem vezethetett volna

kabszereselfogas-gyor-1esfout.jpg

A győri rendőrök kábítószer birtoklása miatt fogtak el egy férfit.

Győrben az 1-es számú főúton igazoltatták egy autó vezetőjét még pénteken kora délután, aki kanyarodása előtt irányváltoztatási szándékát nem jelezte. Az ellenőrzés során a sofőr zavartan kezdett viselkedni. 

Az egyenruhásoknak egy tasakot adott át azzal, hogy az marihuánát tartalmaz, illetve elismerte, hogy kábítószert fogyasztott, ezért átvizsgálták ruházatát, valamint a járművet is. A rendőrök és a szolgálati eb a gépkocsiban egy nejlonban bruttó 411,4 gramm kábítószergyanús fehér port, bruttó 14,5 gramm növényi származékot, illetve egy üres fecskendőt, a férfi ruházatában pedig egy, ugyancsak kábítószergyanús anyaggal töltött fecskendőt találtak. 

A gépjármű sofőrjét a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. Az intézkedők azt is megállapították, hogy a 30 éves écsi lakos a járművet eltiltás hatálya alatt vezette.

A nyomozók a férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

 

(police)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1614994296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása