ELLEPIK GYŐRT A RENDŐRÖK! Ne lepődjön meg, ha sok járőrt lát majd
2019. augusztus 08. írta: Smitt Róbert Író

ELLEPIK GYŐRT A RENDŐRÖK! Ne lepődjön meg, ha sok járőrt lát majd

gyor_rendorok.jpg

A győri rendőrök a következő hetekben megerősített gyalogos szolgálatban segítik a turistákat és a város lakosait.

A nyár utolsó hónapjában megrendezésre kerülő nagyszámú idegenforgalmi rendezvényére tekintettel még több gyalogos járőrrel találkozhatnak Győr belvárosában az itt élők és a turisták. Az egyenruhások segítő-, útbaigazító jelenlétükkel mindent megtesznek a lakosok, és az ide látogató vendégek biztonságának növelése érdekében. A Győri Rendőrkapitányság járőrei a megyei rendőr-főkapitányság állományával közösen látnak el szolgálatot ebben az időszakban.

A turistaforgalom által leginkább érintett sétálóutcán és környékén, továbbá a város lakótelepein is, a rendőrök gyalogosan lesznek jelen a délutáni, kora esti órákban, hogy közvetlenül tudjanak segíteni az embereknek, ezzel is növelve az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét.

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1815000572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása