NÉGYEN SÉRÜLTEK MEG EGY BALESETBEN GYŐRBEN: Két autó karambolozott
2019. augusztus 29. írta: Smitt Róbert Író

NÉGYEN SÉRÜLTEK MEG EGY BALESETBEN GYŐRBEN: Két autó karambolozott

kari_1.jpg

A Győrben történt balesetben négyen sérültek meg.

Győrben, a Szabadi úton, a Szabó Béla út felől a József Attila út irányába közlekedett egy Lada típusú gépkocsi vezetője tegnap éjjel. Haladása során, a balra történő kanyarodása közben, nem biztosított elsőbbséget a Zöld utca felől a Szabadi utca irányába - a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésére - egyenesen továbbhaladni szándékozó BMW típusú gépjárműnek, ezért összeütköztek. Az ütközés következtében a Lada kidöntötte az út mellett elhelyezett, és a gyalogosok irányítására szolgáló fényjelző készüléket is. A balesetben - az elsődleges adatok szerint - a Lada járművezetője és két utasa, valamint a vétlen autó sofőrje is megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

kari2.jpg

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4815029346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása