AJÁNDÉKOT KAPTAK A GYŐRI TŰZOLTÓK! Ki is próbálták rögtön, egy mentési bemutatón
2019. szeptember 27. írta: BoldiG

AJÁNDÉKOT KAPTAK A GYŐRI TŰZOLTÓK! Ki is próbálták rögtön, egy mentési bemutatón

neopremruha-nemaktol-gyorituzoltoknak.jpg

Már több éve ápol szoros kapcsolatot egymással a Nemak Győr Kft. és a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség. Az együttműködés keretében a Kft szakmai segítséget kap, a hivatásos tűzoltók pedig a munkájukat segítő új eszközökkel gazdagodnak.

neopremruha-nemaktol-gyorituzoltoknak-katvedfelirattal.jpg

Az alumínium-alkatrészeket gyártó nemzetközi vállalat győri üzeme ma délelőtt ünnepélyes keretek között két neoprén ruhát ajándékozott a győri tűzoltóknak. A két speciális ruha nagyban segíti a jövőben a folyók városában a hivatásos tűzoltók vízből mentési feladatait. A professzionális ruházat különleges hőszigetelési képessége miatt a téli mentések során is kiválóan alkalmazható. Az új neoprén ruhákat egy rövid mentési bemutatón rögtön ki is próbálták a tűzoltók.

Idén egyébként a Nemak Győr Kft. a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség állományának munkavégzési körülményeinek fejlesztését is segítette, ugyanis egy, a kirendeltségen belül kialakított parkoló munkáinak a támogatásával.

képek: Ruskáné Takács Anita tű.szds.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7415175468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása