VEDD ELŐ GYŐRBEN IS A NAPSZEMÜVEGEDET! Brutál jó idő kerekedik
2019. október 20. írta: BoldiG

VEDD ELŐ GYŐRBEN IS A NAPSZEMÜVEGEDET! Brutál jó idő kerekedik

venasszonyoknyara-fb.png

A napokban velünk lesz a vénasszonyok nyarának minden “kelléke”.

Ma estétől hétfő reggelig döntően derült vagy gyengén fátyolfelhős lesz az ég. Elsősorban az Északi-középhegység völgyeiben a hajnali órákban ködfoltok képződhetnek. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő jelentéktelen szitálás. Többfelé lesz élénk, az ország nyugati, északnyugati harmadán erős a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 16 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélcsendes helyeken ennél hidegebb is lehet.

Várható időjárás az ország területén hétfő estig

Döntően derült vagy gyengén felhős idő lesz. Éjszaka elsősorban az Északi-középhegység völgyeiben átmeneti ködfoltok képződhetnek. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő jelentéktelen szitálás. Többfelé lesz élénk, az ország nyugati, északnyugati harmadán erős a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 16 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélcsendes helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 23 és 28 fok között valószínű.

Kedden is marad a vénasszonyok nyara, többnyire gyengén felhős, napos, alapvetően csapadékmentes idő várható. Az éjszakai órákban főleg északon többfelé képződhet köd, amelyből szitálás előfordulhat. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 22, 27 fok között alakul, ugyanakkor a tartósabban ködös tájakon ennél pár fokkal hűvösebb lesz.

Az előrejelzés szerint szerdán többnyire gyengén felhős, napos, alapvetően csapadékmentes idő várható. Az éjszakai órákban többfelé képződik köd, amely elsősorban a Dunántúlon tartósan megmaradhat. A ködös területeken szitálás előfordulhat. A déli, délkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 20, 26 fok között alakul, de a tartósan ködös helyeken ennél több fokkal hűvösebb lehet.

Csütörtökön többnyire gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. Az éjszaka képződő köd jellemzően délelőtt feloszlik A déli, délkeleti szél a Dunántúlon megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 27 fok között alakul.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8815240776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása