MAI BÍRÓSÁGI ÍTÉLET UTÁN: Most, hogy már szex-főváros vagyunk, Borkai a polgi, kezdődjön hát!
2019. október 29. írta: BoldiG

MAI BÍRÓSÁGI ÍTÉLET UTÁN: Most, hogy már szex-főváros vagyunk, Borkai a polgi, kezdődjön hát!

borkai_zsolt-igertemmindentegyutt.jpg

Nem lesz újabb újraszámolás és egyelőre új választást sem rendelt el a Győri Ítélőtábla.

A múlt héten újraszámoltatta a megyei választási bizottság ugyan a szavazatokat az összes győri választókörzetében, amelynek az eredménye ismét Borkai Zsolt győzelmét hozta. Most a beadvány annak kapcsán született, hogy  az ellenzék szerint a választás lebonyolításakor történtek sorsdöntő szabálytalanságok, így nem érvényes, de minimum aggályos a végeredmény. Mai ítéletében a Győri Ítélőtábla úgy döntött az üggyel kapcsolatban, hogy nem osztja az ellenzékiek álláspontját, ezért elutasította az ellenzék törvényességi felülvizsgálatra vonatkozó kérését, azaz sem újraszámolás nem lesz, sem új választás.

Szóval, marad egyelőre Borkai szexguru és őt nézhetjük a közgyűlés pulpitusán, amely a döntés fényében azt jelenti, hogy 15 napon belül az alakuló ülést meg kell tartani.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2115271096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása