ÚJRA BESZÓLT A BORKAIT LEBUKTATÓ AZ ÖRDÖG ÜGYVÉDJE! Hol és mikor fog megállni ez a botrány?
2019. november 24. írta: Smitt Róbert Író

ÚJRA BESZÓLT A BORKAIT LEBUKTATÓ AZ ÖRDÖG ÜGYVÉDJE! Hol és mikor fog megállni ez a botrány?

borkai_4.jpg

A Borkai-botrányt kirobbant Az ördög ügyvédje néven futó Facebook-oldal gyorsan reagált a Magyar Nemzet információira, miszerint hamis vád és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért hamarosan meggyanúsíthatják azokat az embereket,  akik közzétették a kompromittáló felvételeket Borkai Zsoltról.

Az ördög ügyvédje a posztban feltett egy csomó elgondolkodtató kérdést:

  • Tényleg az a fontos, ki vagyok én?
  • Vagy inkább az, honnét és mennyit loptak Borkai, Rákosfalvy és a győri polip tagjai?
  • Vagy továbbá az, honnét volt pénzük örömlányokra, jachtozásra, sportautókra, óriási birtokra, éttermekre, repülőkre, Maldív-szigeteki utazásokra, balatoni luxusnyaralókra?
  • Vagy esetleg az, hogy összejátszottak-e az Audi egyes vezetőivel a telekbiznisz érdekében, vagy hogy ellopták-e a parkolóházat?
  • Vagy például nem az fontos, hogy elvégeztek-e drogtesztet?

Az ördög ügyvédje szerint

a Fidesz-csicska Polt Péter ügyészsége valamiért mindig rosszul dönt ezekben a kérdésekben. A hatóságok a fideszes bűnözőket védik, és nem Benneteket szolgálnak! Polt, kapj el, ha tudsz! -írja a Facebookon.

Most már csak tényleg az a kérdés, vannak-e további bizonyítékok az oldalt működtető(k) zakója  zsebében. Nagyon úgy néz ki, hogy ez az ügy még elhúzódik egy darabig, és egyre terebélyesedik. Ki tudja, hol fog megállni ez a botrány?

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8615322078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása