Győri kettősünk aranyérmes a kajak-kenu Eb-n
2017. július 15. írta: BoldiG

Győri kettősünk aranyérmes a kajak-kenu Eb-n

balla-devecserine-mno-hu.jpg

A magyar egységek nagyszerű teljesítményt nyújtva öt arany- és egy bronzérmet gyűjtöttek szombaton, a plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság első döntős napján, amelynek délelőttjén hét 1000 méteres és három 500 méteres finálét rendeztek.

Női kenu kettes 500 méteren az idén két világkupát is megnyerő Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső duó favoritként szállt vízre, és érvényesítette is a papírformát. A győriek kettőse gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott, ezzel a tavalyi harmadik hely után ezúttal a dobogó tetejére állhatott.

"Nem igazán foglalkoztunk azzal, hogy esélyesek vagyunk, a belgrádi világkupán ráadásul megvertek minket a fehéroroszok, úgyhogy kemény csatára számítottunk" - fejtegette Balla. Hozzátette: az, hogy ez a szám felkerült az olimpia programjára, óriási motivációt ad nekik, sok energiát fektetnek ebbe a párosba, és mindig csiszolnak rajta, újítanak.

(MTI)

fotó: mno.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7612666069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása