Kiválasztották a MÁV kabalafiguráját! Már csak ez hiányzott, különben minden a legnagyobb rendben Győrben is
2017. augusztus 19. írta: Cseri Pál

Kiválasztották a MÁV kabalafiguráját! Már csak ez hiányzott, különben minden a legnagyobb rendben Győrben is

trackman.jpg

 

Úgy tűnik minden a legnagyobb rendben a vasútnál, biztosan sokat gondolkodtak, mi hiányozhat még, hogy tökéletes legyen a működés.

Ja, nincs kabalafiguránk, mondá a MÁV vezére. És lőn.

Kihirdették a KABALAFIGURA pályázat eredményét és a szakmai zsűri a beérkezett pályaművek közül a címlapon szereplőt választotta ki 1. helyezettként.

Azoknak sem kell ugyanakkor csüggedni, akik nem nyertek! Munkájukat nagyra értékelik, ezért úgy gondolták, hogy egy további versenyzőnek is megadják az Interrail bérlet megnyerésének lehetőségét.

Az összes nem nyertes pályaművet közönségszavazásra bocsátják.

Továbbá azon pályázók, akik privát üzenetben megadták elérhetőségüket, MÁV-START ajándékcsomagban részesülnek.

Gratulálunk a nyertesnek!

Szavazhat a közönség díjasra!

Noha a zsűri kiválasztotta a nyertest, olyan sok további remek pályamű érkezett, hogy úgy gondolták, további esélyt biztosítanak egy közönségdíjasnak, hogy Interrail bérletet nyerhessen. Az oldal  látogatóit arra kérték, 2017. augusztus 25-én 10.00 óráig szavazzanak! Lájkolják azt a kabalafigurát, amelyik leginkább elnyerte tetszésüket! Az a pályázó, akinek alkotása a szavazás során a legtöbb lájkot kapja, Interrail bérletben részesül, mellyel beutazhatja Európát! A lájkokat kizárólag a Facebook- oldalon veszik figyelembe (a megosztásokban nem), továbbá lájk alatt értik a "tetszik", "imádom", "vicces" és "hűha" gombokat is. Szavazásra fel!-írják a Facebookon.

 

Címlapfotó: MÁV-START Facebook-oldala

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9012762276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása