„Vannak még rendkívüli emberek”- Példaértékű összefogás Győrben a kórházban hagyott szívbeteg kisfiú megsegítésére
2017. szeptember 29. írta: Cseri Pál

„Vannak még rendkívüli emberek”- Példaértékű összefogás Győrben a kórházban hagyott szívbeteg kisfiú megsegítésére

petz_korhaz_gondozo_hu.jpg

Tegnap adtunk hírt arról a 6 hónapos szívbeteg kisfiúról, akiről lemondtak a szülei, és otthagyták a kórházban, mert kiderült, szívbeteg.

A szívszorító történet okán felhívtuk a Lurkó Alapítvány elnökét, aki ugyan nem árulhatott el további részleteket az ügyről, de azt  elmondta, hogy folyamatosan érkeznek a felajánlások, a cikk óta rengeteg telefont kapott már. Megmozdult az egész város, hogy segítsenek a kisfiún.

Zajovicsné Vizer Betti 17 éve önkénteskedik, de ilyen mértékű összefogásra még nem volt példa. Többen jelezték már az alapítvány felé, hogy gondolkodnak az örökbefogadáson is. Vannak még  rendkívüli emberek, közölte az alapítvány elnöke.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5512910507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása