SOKKOLÓ KÉPEK ÉS DURVA RÉSZLETEK A TEGNAPI GYŐRÚJBARÁTI BALESETRŐL! Be volt lőve a sofőr
2019. november 27. írta: Smitt Róbert Író

SOKKOLÓ KÉPEK ÉS DURVA RÉSZLETEK A TEGNAPI GYŐRÚJBARÁTI BALESETRŐL! Be volt lőve a sofőr

bali_gyorj_1.jpg

Eltiltás hatálya alatt állt, és pozitív lett a drogtesztje a sofőrnek.

baligyruj6.jpg

Mint arról beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt tegnap 18 óra 40 perckor a 82-es számú főúton, Győrújbarát térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Skoda típusú személyautó sofőrje Nyúl felől Győr irányába közlekedett, amikor haladása során -eddig tisztázatlan okból és körülmények között- áttért a szemközti sávba, és ott összeütközött egy szemből, szabályosan érkező Mercedes típusú személyautóval.

baligyoruj3.jpg

Az ütközés következtében a Skoda az úttesten keresztbe fordulva állt meg, míg a másik személyautó az út melletti árokba csapódott. A balesetben a két gépkocsi sofőrje, valamint a Mercedes utasa is megsérült, őket a mentők a kórházba vitték.

baligyorj5.jpg

A Skoda 19 éves sofőrjével szemben a kórházban drogtesztet alkalmaztak, amely amfetaminra és metamfetaminra pozitív értéket mutatott, továbbá kiderült, hogy a fiatal férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állva vezetett.

baeligyurj7.jpg

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

 

Fotó: police

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr915327188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása