Győrbe jön Magyarország első lehetséges női miniszterelnöke
2017. október 07. írta: Cseri Pali

Győrbe jön Magyarország első lehetséges női miniszterelnöke

detti_1.JPG

Kedden Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje látogat városunkba. 

A politikus arra invitálja a győrieket, hogy egy fórum keretében beszéljék ki vele Magyarország és Győr valódi problémáit. 

Szél Bernadett új korszakot nyitna 2018-ban, hogy Magyarország lehessen a 21. századi okosforradalom nyertese. Programjában szerepel a bérválság felszámolása, garantálná a működő és ingyenes egészségügyi ellátást, és visszaszerezné az emberek pénzét a korrupt politikusoktól. Olyan új korszakot akar nyitni, amiben a politika végre az embereket szolgálja.

A szervezők Győrben az Arany János utca 31. szám alatt ( Ipartestület székháza) a 4. emeleti nagyteremben várják az érdeklődőket 17.30-tól.

A fórum 18.00-kor kezdődik. Érdemes időben érkezni a nagy érdeklődés miatt! 

időpont: 2017.október 10. 18.00-19.30

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3412937331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása