,,KI MIT TUD?”: Gyömörén mutatták meg tehetségüket a roma diákok
2017. október 14. írta: Cseri Pali

,,KI MIT TUD?”: Gyömörén mutatták meg tehetségüket a roma diákok

ki_mit_tiud_police_hu.jpg

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. október 13-án Gyömörén rendezte meg a ,,Ki mit tud?” elnevezésű versenyt, amelyen roma származású fiatalok mutathatták meg tehetségüket. A szervezésben a rendőrséggel együttműködött a Háry László Általános Iskola és a Győr-Moson-Sopron Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat is.

A fellépőket zsűrizte Horváth Attila, korábbi ,,Ki mit tud?” versenyző, Varga Judit rendőr őrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kiemelt főreferense, Tóth Margit Kornélia, az iskola igazgatónője, Hajnal Nikolett, a Téti Általános Iskola énektanára és Nyári Róbert, a megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat Elnöke.

A színvonalas produkciók közül Sztojka Bianka és Surányi Kamilla (tánc), valamint Sztojka Brendon (dob) közös produkcióját választották ki, akik együtt képviselhetik Győr-Moson-Sopron megyét az országos megmérettetésen Budapesten.

A jó hangulatú versenyről a résztvevők díjakkal, különdíjakkal, továbbá emléklappal és ajándékokkal távozhattak.

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2812974692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása