Hatalmas késésre számítson, ha ma vonattal utazik Győrből
2017. november 28. írta: Cseri Pali

Hatalmas késésre számítson, ha ma vonattal utazik Győrből

vonat_iho_hu.jpg

Kedden reggel fél kilenckor Budaörs és Biatorbágy között a felsővezeték megrongálódott, emiatt ideiglenesen nem közlekednek a vonatok. A győri vonalon jelentősen meghosszabbodik a menetidő.

A műszaki szakemberek vizsgálják a vezetékrendszert, majd helyreállítják a leszakadt vezetékeket. A MÁV-START vonatpótló buszokkal tervezi az utasok elszállítását, a vonatpótlók Kelenföld és Biatorbágy között járnak.

A Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom, illetve a Győr–Sopron és a Győr–Szombathely vonalon a vonatok menetideje jelentősen meghosszabbodik. A vasúttársaság az utasok elnézését kéri a kialakult helyzet miatt. Kérjük, kövessék nyomon a Vonatinfót.

(mavcsoport)

 

Címlafotó: iho.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3613400083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása