Kamionok ütköztek össze az M1-es autópályán a 103-as kilométernél
2017. november 28. írta: Cseri Pali

Kamionok ütköztek össze az M1-es autópályán a 103-as kilométernél

kamion_gyor.jpg

Kamionok ütköztek össze az M1-es autópályán a 103-as kilométernél az Ausztria felé vezető oldalon, amelyet a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezártak - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden kora délután az MTI-t.

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a balesetben egy ember megsérült.

Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az elsődleges információk szerint három kamion ütközött össze, ismeretlen okból. A forgalmat Hegyeshalom irányába a nagyszentjánosi lehajtónál terelik le a sztrádáról. A járművek a 112-es kilométernél hajthatnak vissza az autópályára.

(mti)

Címlapfotó: hirpress.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5613400715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása