Ha győri csodát szeretne látni! Nézze meg a győri Face Team akrobatikus színházat!
2018. január 27. írta: BoldiG

Ha győri csodát szeretne látni! Nézze meg a győri Face Team akrobatikus színházat!

faceteamgyor03-oldalukrol.jpg

A Face Team akrobatikus sport színház 2004-ben jött létre, azóta már beutazta az egész világot.

Győrben 2010-óta zajlanak utánpótlás edzések, és ennyi idő alatt már egy komoly fellépő csapat formálódott ki, akik szintén  külföldi és hazai fellépéseken tudnak szereplést vállalni. Akrobatikus kosárlabda, kézilabda és labdazsonglőrködés szerepel a csapat repertoárjában, amit szórakoztató táncelemekkel és színházi előadásmóddal ötvöznek.

faceteamgyor04-oldalukrol.jpg

faceteamgyor02-oldalukrol.jpg

Nem mindennapi akrobatikus, szaltókkal tarkított zsákolások, szaltók a kosárlabda palánkról és egyéb kreatív őrültségek szerepelnek a fiatal csapat repertoárján, amitől egyszerűen leesik az ember álla, vagy éppen ő maga esik le a székről. A felvételekből is kiderül, hogy a csapat világraszóló parádéval szórakoztatja a nagyérdeműt, nagyon jó látni ezeket a “poénokat”, amelyek a világ bármelyik porondján megállják a helyüket, és elismerésre késztetik még a szakmabelieket is.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4513607799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása