A “bátor” apuka egy második osztályos diákot kergetve lökte el a tanárt egy győri iskolában. Gratulálunk!
2018. január 30. írta: Cseri Pali

A “bátor” apuka egy második osztályos diákot kergetve lökte el a tanárt egy győri iskolában. Gratulálunk!

diakvero.jpg

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt a napközis tanárt meglökő győri férfi ellen.

A vádlott fia egy győri általános iskola első osztályos tanulója, aki otthon arról panaszkodott, hogy már többször bántalmazta őt egy másodikos fiú.

Miután az apa a gyermekét hazavitte, visszatért az iskolába, beszaladt az udvarra, és fenyegetően közeledett a gyermekét korábban bántalmazó fiú felé. A másodikos gyerek ettől megijedt, sírva fakadt. Ekkor a gyerekekkel az udvaron levő napközis nevelőnő a vádlott és a síró gyermek közé állt azzal, hogy a konfliktust nem így kellene rendezni.

A vádlott azért, hogy a gyermekhez közelebb jusson a nevelőt a vállánál fogva eltaszította az útból, és folytatta a fiú kergetését az udvaron, miközben fenyegetőzött és köpködött, majd távozott.

Az ügyészség az elkövetővel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat, mely cselekmény miatt 5 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

(ügyészség)

 

Címlapfotó: nlcafe.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5613616478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása