Önkéntesek tisztítják meg a szeméttől a győrszentiváni erdőt! Legyen ez egy mozgalom kezdete
2018. február 04. írta: Cseri Pali

Önkéntesek tisztítják meg a szeméttől a győrszentiváni erdőt! Legyen ez egy mozgalom kezdete

szemetkocsi_cimlap.jpg

Vannak, akik lustaságból, butaságból hulladéktárolónak használják a környezetüket! Nem akarnak még az ingyenesen használható szelektív hulladék szigetekig sem elmenni. Nekik egyszerűbb, ha a felgyűlt hulladékot elviszik a legközelebbi erdőbe és otthagyják! Nyilván nem ők azok, akik az erdőt egész másra, sétára, pihenésre, kikapcsolódásra szeretnék használni. És nem ők azok sem, akik az otthagyott szemetet eltakarítják.

Farkas Leventétől kaptuk a fotókat arról, hogy önkéntesen, időt és költséget sem kímélve tisztítják meg a Győrszentiván-kertváros melletti erdőt a szeméttől.

szenetkocsi.jpg

Levente írta a helyi Facebook-csoportban:

„A mai napon bátyámmal elkezdtük az Akácos úti szemét szedést. Az erdő elejétől haladtunk befelé. A szemét nagy része szelektív hulladék. Holnap folytatjuk a munkát, hisz még sok van a végéig. Ha esetleg a környékről még valaki kedvet kap szívesen fogadjuk a segítséget”

szemetszedo.jpg

Ezúton is szeretnénk gratulálni Leventének és testvérének! Reméljük, hogy lesznek további önkéntesek, akik csatlakoznak Leventéhez Győrszentivánon. Vagy bárhol máshol a városban, ahol már ellepi a szemét az erdőket, bokros területeket és az utak melletti árkokat.

Legyen ez egy mozgalom kezdete. A tudatos, környezetére vigyázó emberek mozgalmának az első pillanata!

Sokat siránkozunk, hogy a rendszerváltás óta eltelt 28 év alatt nem sikerült jólétben utolérnünk a szomszédos Ausztriát. Nos az a felzárkózás a itt kezdődik! Azzal, hogy rendet rakunk a környezetünkben, hogy nem várunk másra, aki majd megoldja a mi problémáinkat. Ez az első valódi lépés egy boldogabb, gazdagabb, békésebb világ felé.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2613632886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása