Bazi nagy győri megalázás az egészségügyben: a Petz Aladár Kórházban vásárlási kupont adtak a fizetési papír mellé. Így becsüljük meg azokat, akiken az életünk múlhat?
2018. február 09. írta: Cseri Pali

Bazi nagy győri megalázás az egészségügyben: a Petz Aladár Kórházban vásárlási kupont adtak a fizetési papír mellé. Így becsüljük meg azokat, akiken az életünk múlhat?

petz_gyor_c3_gondozo_hu.jpg

A PAMOK-ban ( Petz Aladár Megyei Oktató Kórház) a dolgozók jelentős része nem kap a fizetésen felül semmilyen plusz juttatást.

Közeledvén a választásokhoz, úgy gondolhatták, hogy kezd ciki lenni ez a helyzet. Nosza, adjunk valamit annak a pár hülyének, aki még nem menekült el az egészségügyből, vagy akár az országból, de lehetőleg úgy, hogy az semmibe sem kerüljön, töprenghettek a „nagyok.”  

Mit lehetne adni?
- Adjunk egy szép, nagy követ, abból lehet kőlevest főzni!
- Nem jó, arról mindenki tudja, hogy csak mese!
- Adjunk egy csodasüveget, abból mindig elő lehet venni egy krajcárt!
- Nem jó, már nem használjuk a krajcárt!
- Adjunk Erzsébet utalványt!
- Nem jó, mert azért fizetni kell, és nekünk ingyen kellene valamit adni, mert nem lesz pénzük egy újabb mutyit előkészíteni.
- Itt a megoldás, akkor adjunk Spar kupont!
- Ez az, az ingyen van, mégis adunk valamit!
- Kedvezményt lehet érte kapni, igaz nem sokat, nem mindenhol, nem mindenre és csak pár napig! A sok hülye melós és orvos észre sem fogja ezt venni! De mi adtunk, és majd emlékezni fognak rá április 8-án!
Valahogy így találhatták ki, hogy a fizetési szalag mellé Spar kuponos füzetet kaptak a PAMOK dolgozói, akik aztán gondolkodhattak, hogy ez most valamiféle cafetéria vagy mi a helyzet? A vezetés semmit nem kommunikált, csak hozzátették a papírhoz a kuponos füzetet. Amit amúgy bedobnak a városban minden lépcsőház minden postaládájába egyébként. Akkor elég furcsa munkaadói húzás nemde bár. Lehet, hogy az igazgató valamelyik éjszaka begyűjtötte a környék postaládájából a kuponos füzeteket, hogy megajándékozza a dolgozóit? Emlékezetes tett, bizony.

Igen, és tényleg emlékezni is fognak. De felháborodottan, mert észrevették, hogy ilyen pimaszságot, kicsinyességet régen követtek el velük. Már megint lenézték őket. Talán azért, mert vicc fizetésért hajlandóak éjt nappallá téve dolgozni úgy, hogy nem lehet hibázni, mert az életekbe kerülhet.

 

Címlapfotó: gondozo.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5313648392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása