Na, ez szép! Ittasan, lopott autóval, fennakadt a szalagkorláton!
2018. február 18. írta: BoldiG

Na, ez szép! Ittasan, lopott autóval, fennakadt a szalagkorláton!

baleset-111-gyor-police-hu.jpg

Mehet bíróság elé az a 44 éves férfi, aki ittasan okozott közúti közlekedési balesetet.

A győri rendőrök, jármű ellopása illetve ittas járművezetés miatt folytattak büntetőeljárást egy külföldi férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított tavaly egy nyári éjszakán személyautóval közlekedett Győrben, az Ipar út felől a Kardán út irányába. Közlekedése során gyorsabban ment a kelleténél, ezért egy enyhén balra ívelő kanyarban az úttest mellett elhelyezett szalagkorlátnak ütközött. A közlekedési balesetben a személygépkocsi vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek.

A járőrök a helyszínen a járművezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a sofőr ittas állapotban vezette a járművet.

Az egyenruhások a helyszíni szemle során azt is megállapították, hogy a 44 éves férfi a közlekedési baleset idején a járművel a gépkocsi tulajdonosának tudta és beleegyezése nélkül közlekedett.

A nyomozók a közlekedési baleset okozóját az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1413679450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása