Magyar tulajdonú cég hoz létre új 120 munkahelyet Győrben
2018. március 10. írta: BoldiG

Magyar tulajdonú cég hoz létre új 120 munkahelyet Győrben

bogisich-jarmuipar-hu.jpg

A magyar tulajdonú Qualitative Production Gépipari és Kereskedelmi Zrt. 6,2 milliárd forint beruházással bővíti győri fémmegmunkáló és összeszerelő üzemét, ezzel 120 új munkahely jön létre.

Céljuk, hogy az Audi elsőkörös beszállítójává váljon.

Bogisich Ferenc, a Qualitative Production Gépipari és Kereskedelmi Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a 25 évvel ezelőtt alapított társaság folyamatosan fejlődött, fejlesztették infrastruktúrájukat, technológiájukat. A vállalat közölte, hogy a társaság a harmadik üzemcsarnokát építi Győrben, a 6 ezer négyzetméteres csarnok zöldmezős beruházásban készül, az ipar 4.0 koncepció szellemében tervezett technológiával szerelik fel. A kapacitásnövelő fejlesztés befejezésével a teljes termelőterületük meghaladja majd a 12 000 négyzetmétert.

(Járműipar)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4513729132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása