Majdnem krimi: nyomkövető kutya találta meg az idősek otthonából eltűnt asszonyt
2018. március 11. írta: Cseri Pali

Majdnem krimi: nyomkövető kutya találta meg az idősek otthonából eltűnt asszonyt

enkedvencem_kutty.jpg

Rendőrök és polgárőrök együtt keresték az egyik téti idősek otthonából eltűnt asszonyt.

A rendőrségre 2018. március 9-én 18 óra körül érkezett a bejelentés arról, hogy egy téti idősek otthonában lakó asszony a délután folyamán az udvaron sétált, majd onnan ismeretlen helyre távozott. A bejelentést követően a rendőrök a helyi polgárőrökkel közösen azonnal elkezdték az idős nő felkutatását. A kutatásban résztvevő polgárőrök elmondták, hogy egyik hozzátartozójuk a 83-as számú főúton közlekedett autójával Tét irányából Gyarmat felé, amikor látott egy idős asszonyt gyalogosan sétálni az út mellett, akire ráillik az eltűnt személyleírása. Azt is elmondták, hogy a nő, a főútról letérve a patak felé kanyarodva folytatta az útját. A kereső csapat nyomkövető kutyával megkezdte a megadott terület átvizsgálását. A kutatás során körülbelül két kilométert haladva, a patak mentén a szolgálati kutya 21 óra 8 perckor megtalálta a fekvő helyzetben lévő, kimerült, idős asszonyt. A nő elmondta, hogy nagyon fázik, nem tud lábra állni, ezért a rendőrök azonnal betakarták, mentőt hívtak hozzá, majd a polgárőrök gépjárművével a főúthoz vitték. A mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták, majd megfigyelésre kórházba vitték az idős asszonyt.  

(police)

 

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4513730820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása