Szív­szo­rító üze­net : ezt kéri a Győr­ből el­ra­bolt férfi lánya
2018. április 08. írta: Cseri Pali

Szív­szo­rító üze­net : ezt kéri a Győr­ből el­ra­bolt férfi lánya

zolztan.jpg

Egy hete nem látta csa­ládja a mo­son­ma­gyar­óvári Má­csik Zol­tánt, aki egy ta­lál­ko­zóra in­dult a Győr és Abda kö­zött ta­lál­ható ben­zin­kútra, ám nem tért haza. Te­le­fon­jai azóta ki van­nak kap­csolva, és a ko­csi­já­nak is nyoma ve­szett. A rend­őr­ség is­me­ret­len tet­tes ellen foly­tat nyo­mo­zást sze­mé­lyi sza­bad­ság meg­sér­té­sé­nek gya­núja miatt.

Ahogy beszámoltunk róla, rejtélyes körülmények között veszett nyoma egy hete egy mosonmagyaróvári férfinak. Az 52 éves Mácsik Zoltán március 31-én reggel fehér Volkswagenjével indult egy találkozóra Győrbe. A megbeszéltek szerint a megyeszékhely közeli benzinkúton találkozott is egy férfival, akkor látták utoljára.

A cukorbeteg Zoltánt mintha a föld nyelte volna el, életjelet azóta nem adott magáról.

A győri rendőrség emberrablás gyanúja miatt nyomoz, Zoltán családja pedig már keresést is indított, de az édesapa még nem került elő. A férfi fiatal lánya szombat hajnalban üzent apukájának Facebookon, egyetlen dolgot kért az emberrablótól.

Édes apukám, annyira hiányzol, annyira nagyon szeretünk, minden percben rád gondolunk!  Idén nem akarok se születésnapot, se karácsonyt, semmit az ég világon, csak téged újra mellettünk, te a világ legtüneményesebb apukája és férje... Kérem, aki eltüntette az apukám, adja vissza a szerető családjának, könyörgök! Bármit megadunk cserébe - írta Adrienn.

A család kéri, ha valaki látta vagy bármilyen információval rendelkezik Zoltán eltűnéséről, keresse a rendőrséget. Mivel Zoltán szeretett horgászni, a horgászokat is kérik, ha valami szokatlan dolgot észlelnek a Győr környéki tavaknál, ne habozzanak felkeresni a hatóságokat. A rendőrség nem csak az aznap sötétkék munkaruhát viselő Zoltánt keresi, hanem fehér kisteherautóját, egy IXM-144 rendszámú Volskwagen Transportert, amivel a kútról elhajtott.

(ripost)

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6213818430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása