Már más városból is ide járnak lopni? Egy győri áruház parkolójából is lopott a két székesfehérvári tolvaj szarka
2018. május 23. írta: Cseri Pali

Már más városból is ide járnak lopni? Egy győri áruház parkolójából is lopott a két székesfehérvári tolvaj szarka

bun_police.jpg

A nyomozás adatai szerint Cs. István és K. Zoltán 2018. május 19-én 17 óra 30 perc körül egy budaörsi áruház parkolójában a sértett bevásárlókocsiban elhelyezett táskából eltulajdonították a pénztárcáját a benne található készpénzzel és bankkártyával. Az eljárás adatai szerint a két székesfehérvári férfi további bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható. A gyanú szerint 2018. május 17-én egy győri áruház parkolójában nyitott állapotban lévő gépkocsiból kézitáskát loptak el a benne található készpénzzel és bankkártyával, 2018. május 21-én pedig egy siófoki üzletből, az eladó figyelmét elterelve több mint egymillió forint készpénzt vittek el.

A budaörsi rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőit egy 38 éves és egy 24 éves férfit, akiket 2018. május 21-én elfogtak és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.  

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr713995814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása