“GRUPPEN” BORKAI-ÜGY ÚJRATÖLTVE: Volt válogatott focista zsarolta Borkait a szexvideóval?
2019. november 19. írta: Smitt Róbert Író

“GRUPPEN” BORKAI-ÜGY ÚJRATÖLTVE: Volt válogatott focista zsarolta Borkait a szexvideóval?

borkaizsolt-sajttaj-atv-hu.jpg

Kényes ügyben nyomoz a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda: hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították – írja a Nemzeti Sport Online. lap megkereste az ORFK Kommunikációs Szolgálatát az ügyben, amely szűkszavú válasszal szolgált: „Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

A Nemzeti Sport információja alapján az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült szexvideóval, amelyek hatására a választások után lemondott polgármesteri posztjáról Győr első embere, az olimpiai bajnok tornász. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

A lap kereste P. Józsefet is, ám elérhetetlennek bizonyult, elértük viszont Plenter Nándor ügyvédet, aki megerősítette lapunk információit, s elmondta, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben.

(magyarhang)

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5815314382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása