MEGINT TÁMAD A BORKAI-HATÁS:A rendőrség egyesítette a Borkai-ügyben indult eljárásokat
2019. november 25. írta: Smitt Róbert Író

MEGINT TÁMAD A BORKAI-HATÁS:A rendőrség egyesítette a Borkai-ügyben indult eljárásokat

borkai_3.jpg

Több fel- és bejelentés is érkezett a rendőrségre Borkai Zsolt volt győri polgármester, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd, valamint az Audi-földek adásvétele ügyében. Az eljárásokat egyesítették a nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt alig pár napja elrendelt nyomozáshoz.

fj Tényi István, a szocialista győri önkormányzati képviselő Juhász István, a Transparency International Magyarország Alapítvány és Hadházy Ákos is tettek hasonló tartalommal be- és feljelentéseket a rendőrségen a Borkai-ügyben - írja a Blikk.

Már október 9-én megszületett az első bejelentés Tényitől, azonban ahhoz, hogy erre nyomozást lehessen alapozni, a rendőrség – egész pontosan a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Kiemelt Ügyek Osztálya – október 16-án feljelentés-kiegészítést rendelt el, majd alig egy hete, november 18-án nyomozást rendeltek el.

A feljelentők azért fordultak a hatósághoz, mert szerintük az ügy résztvevői bennfentes információk alapján az Audi Logisztikai Központjának építéséhez szükséges telkeket olyan módon adták-vették, hogy azzal az önkormányzatnak kárt okoztak.

(hvg)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9015323488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása