Napi vicc: Borkai Zsolt győri polgármester elhatárolódik a politikától
2017. május 20. írta: Cseri Pál

Napi vicc: Borkai Zsolt győri polgármester elhatárolódik a politikától

borkai.png

Kiléptetné a győri önkormányzatot a Magyar Önkormányzatok Szövetségéből a győri polgármester a jövő heti önkormányzati ülésre készített előterjesztés szerint.

A Szövetség célja az önkormányzatok érdekképviselete, áll az előterjesztésben, tehát az innentől nem fontos a városvezetőnek, kuka.

Az indok, hogy a szövetség elnöke pártot alapított és ezzel „összekapcsolta” a szervezetet a politikai érdekérvényesítéssel.

Micsoda szemforgatás! Micsoda cinizmus.

Mert ugyan árulja már el valaki, kis hazánkban mi nincsen összekapcsolva a politikával és egyes személyes érdekérvényesítésével?

Fogalmam sincs a Magyar Önkormányzatok Szövetsége jól végzi-e a munkáját, de ez nevetséges indok, bárhogyan is van. Gémesi György egy jobbközép pártot indított útjára, na és akkor mi van? Fáj a Fidesznek?

Hiszen majdnem minden állami és nem állami cég, szövetség, klub meg mit tudom én milyen társulás vezetője Fideszes, az rendben van? Ugye ők nem politikai érdekérvényesítők? Milyen érdekes.

Ezen logika mentán továbbhaladva egy a polgármester se legyen egyetlen párt tagja sem, ne vállaljon más pozíciót semmilyen szervezetben. Igen, ez nem is hülyeség.

Tehát Borkai Zsolt határolódjon el minden kettős pozíciót betöltő politikustól! Sőt, határolódjon el saját magától is!

Címlapfotó: civilhetes.net

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1212527355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása